Yükleniyor
  • Müşteri Destek
  • 0216 410 55 33

Avrupa Kalite Yönetimi Vakfından Nilüfer Belediyesine "başarı ödülü"

Nilüfer Belediyesine, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfının düzenlediği organizasyon kapsamında başarı ödülü verildi.

 

 

Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) tarafından merkez Nilüfer ilçe Belediyesine layık görülen "başarı ödülü", Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e, Avusturya'nın başkenti Viyana 'da düzenlenen törende verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nilüfer Belediyesi, vakfın 1992 yılından bu yana sürdürdüğü "EFQM Mükemmellik Modeli" organizasyonu çerçevesinde "vatandaşa değer katma" kategorisinde 10 kuruluş arasında başarı ödülüne layık görüldü.

Viyana Belediye Sarayı'nda gerçekleştirilen törende ödülü teslim alan Bozbey, Nilüfer Belediyesinin şimdiye kadar sürdürdüğü kalite yolculuğunda "Önce insan" ilkesinin büyük etkisi olduğunu bildirdi.

Daha iyi hizmet için kalite çalışmalarının şart olduğunu vurgulayan Bozbey, "Bugüne dek elde edilen başarılar, Nilüfer Belediyesi çalışanlarına aittir. 2000 yılından bu yana kurumsallaşma konusunda sürdürülebilir bir gelişme ortaya koyduk. Bu ödül bizim için sonuç değil, bir başlangıçtır. Bu ödülden sonra da mükemmellik yolundaki çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Nilüfer Belediyesi geçen yıl da aynı organizasyonda finalistlik başarısını gösteren 13 kurum arasında yer almıştı. Belediye, kalite sürecinde 2003'te "Ulusal Kalite Ödülü-Mükemmellikte Yetkinlik", 2006'da "Ulusal Kalite Ödülü-Başarı Ödülü", 2008 ve 2012'de ise "Avrupa Kalite Ödülü-Finalistlik" ödüllerine layık görülmüştü.


Whatsapp ile ulaşın