Yükleniyor
  • Müşteri Destek
  • 0216 410 55 33

ISO 22000:Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Ve HACCP Temel Eğitimi

Üreticilerin tüketiciye güvenli gıda maddesi sunmalarını güvence altına almak için, bir gıda ürününün farklı üretim/süreç aşamalarında meydana gelebilecek tehlikelerin belirlenmesine ve analiz edilmesine, bu tehlikelerin önlenmesi için gerekli faaliyetlerin belirlenmesine ve bu faaliyetlerin etkili bir şekilde uygulamaya konulduğunu takip etmeye ve denetlemeye yarayan bir sistem olan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Ve HACCP Temel Eğitimi vermekteyiz.

 

Gıda ürünleri, sağlımızı en kolay etkileyecek etmenlerin başında gelmektedir. 

 
 
Dolayısıyla gıda ürününün güvenliği ürünü kullanan tüketicinin mutlak bir talebidir ve üretici firmalarda tamamıyla yönetimin sorumluluğudur. O nedenle gıda güvenliğine mutlak ve değişmez bir kalite parametresi gözü ile bakmak gerekmektedir.


Uluslararası ISO 22000 (HACCPGıda Güvenlik Sistemi Standardı, gıda zinciri boyunca son tüketime kadar gıda güvenliğini sağlamak için takip eden genellikle anahtar öğeler olarak kabul edilen öğeleri birleştiren gıda güvenliği yönetimi sistemi için ihtiyaçları tanımlamaktadır.


Bir yönetici, işletmesinde sürekli olarak hijyen standartlarına uygun üretim yapılmasını ve üretip sattığı her parti ürünün güvenli olmasını istiyorsa Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi'ni kurmalı, sürekliliğini sağlamalı ve işleyişini desteklemelidir.

Whatsapp ile ulaşın