Diğer Kalite Bilgileri
-
ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi
ISO 50001 Belgesi Nedir? ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi- ISO 50001 Enerji Yönetim Sisteminin Faydaları - ISO 50001 Belgesi Kimler Almalıdır? - ISO 50001 Belgesinin Alınması
-
1 TEMMUZ 2020 İSG Kanunu ( İŞ Sağlığı Ve Güvenliği ) Ertelendi mi?
İş Sağlığı Güvenliği Kanunu 1 Temmuz 2020 tarihi itibari ile Az tehlikeli sınıflar için zorunlu hale gelmiştir. Az tehlikeli olarak belirlenen firmaların yanında tüm kamu kurumları da İSG hizmeti almak zorunda olacaktır.
-
İso 30001 Risk Yönetim Belgesi
ISO 31000:2018 Risk yönetim Belgesi risk yönetimi için temel gereklilikler ile ilgili bir standarttır. Firmaların ölçeği, faaliyet alanı veya sektörü ne olursa olsun her kuruluş tarafından kullanılabilir. Risk yönetimini esas alır. Risklerin kontrolünü sağlar.
-
ISO 9001 ZORUNLU PROSEDÜRLERİ
ISO 9001 Belgelendirme Sistemi içeresinde 6 adet zorunlu prosedür vardır.Kalite Yönetim Sisteminde bulunan evrakların denetimi prosedürü ISO 9001 evraklarının hazırlanması, onaylanması, gereken denetimlerin yapılması, güncelliğini kaybeden evrakların belirlenmesi, yürürlükten kalkan evrakların toplanmasını arşiv sürelerinin saptanması ve imhasının nasıl yapılacağını tanımlamak için oluşturulur.
-
ISO 14000 ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sitemi Neden Önemlidir?
ISO 14000 ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sitemi Neden Önemlidir?20 inci yüzyılın son yarısından beri insanlığı ciddi bir şekilde tehdit eden sorunlardan birisi haline gelen çevre problemleri ve kirliliği, kökü çok eskilere uzanmasına rağmen kendisini endüstrileşmesinin neticesinde hissedilir hale getirmiştir.
-
OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi Nasıl Alınır
OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesine elde etmek için ilk önce firmalar bu standardı kendi kuruluşlarına empoze etmeli ve faaliyete geçirmeleri gerekmektedir.
-
ISO 13485 Tıbbi Cihazlar Yönetim Sistemi Belgesi Nasıl Alınır?
Belgelendirme hizmeti veren kurumların yaptıkları inceleme 3.taraf tetkik olarak adlandırılmaktadır. Sistemini kurmuş ve faaliyete geçirmiş olan işletmelerin belgelendirilmesi aşağıdaki işlemlerden sonra yapılabilmektedir:
-
ISO 20000 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetim Sistemi Standardı'nın Faydaları
Bilişim sektörüne ile alakalı Uygulama Kılavuzu olan ISO 20000 Standardının yararlarından bir kısmı aşağıda belirtilmiştir:
-
ISO 27001 Bilgi Güvenliği ve Yönetim Sistemi Belgesi Nasıl Alınır?
ISO 27001 standardının bütün gerekliliklerinin uygulanmasına takiben dış denetim için belgelendirme hizmeti veren kuruma başvurulur.
-
ISO 20000 Nedir, Kimlere Verilmelidir?
Bilişim Teknoloji sektöründe faaliyet gösteren firmaların ilgili operasyonlarını idare etmelerinde ve hizmet vermelerinde hangi yöntemleri uygulayacakları ve nasıl uygulanacakları hususlarına kılavuzluk eden bir standarttır.
-
ISO 28001 Belgesi Nedir, Kimler Almalıdır, Faydaları Nelerdir?
-
ISO 16949 Otomotiv Kalite Yönetim Sistemi Nasıl Uygulanır?
Başvurunuzu hazırlamaya başlamadan önce standardın bir örneğine gereksinim duyacaksınız. Bunu okumalı ve içeriğini algılamalısınız.
-
SA 8000 Sosyal Sorumluluk Standardı Belgesi Nasıl Alınır?
Bir işletmenin SA 8000 Sosyal Sorumluluk Standardı'na uygun olarak çalışıp çalışmadığı, belgelendirme hizmeti veren kurum tarafından denetlenmekte ve gereken şartları sağladığına karar verilen firmalara belge verilmektedir.
-
Hızlı Kalite Belgesi
İntegral Kalite Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri olarak, firmalara en uygun ve en hızlı kalite belgesi temini için tüm ekibimiz özveri ile çalışmaktadır. Hızlı Kalite Belgesi, Ucuz Kalite belgesi, Kaliteli hizmet için ISO 9001 Kalite Belgesi Danışmanlık firmalarımızın yanındadır.
-
Kalite Belgesi Alma Süreci
İso Kalite Belgesi Nedir? İso kalite belgesi nasıl alınır, Kalite Belgesi Nereden alınır, Kalite belgesi nasıl alınır, Kalite belgesi alma süreci, Kalite Belgesi Sorgulama, Kalite Belgelendirme gibi sorularınıza cevap bulacağınız yazımızı paylaşıyoruz. Detaylı bilgi için 0216 410 55 33 nolu numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.
STANDARDİZASYON, SERTİFİKASYON VE KALİTE ÖDÜLLERİ
-
SERTİFİKASYON
Teşkilatların çalışma süreçlerini kalite doğrultusunda faal kıldıktan sonra yapılacak ilk iş bu vaziyetin sertifikalandırılması yani belgelendirilmesidir.
-
STANDARDİZASYON
Bir sürü teşkilat günümüzde meydana gelen ekonomiksel gelişmeler ve sıkı mücadele nedeniyle örgütsel ilerlemelerini ve imal ettikleri ürünlerini tekrar kontrol etmektedir.